Naar boven
  • Gratis bezorging Vanaf €150
  • Vandaag verstuurd Bestel voor 17:30
  • Achteraf betalen via AfterPay
  • Dé schroeven specialist

Steigerhout schroeven

DynaPlus steigerhout schroeven

Onze DynaPlus steigerhout schroeven zijn bij uitstek geschikt voor het schroeven in zowel gebruikt als nieuw steigerhout. Deze steigerhoutschroeven hebben een gepatenteerde draadvorm, die het splijten van het splijten van het hout voorkomt. Ze hebben zeer hoge uittrek weerstand, roesten niet en zijn zelfs sterker dan RVS steigerhoutschroeven. DynaPlus steigerhoutschroeven zijn dan ook ideaal voor binnen- en buitengebruik. We adviseren wel om altijd voor te boren met behulp van een verzinkboor (souverinboor).
DYNAPLUS steigerhoutschroeven 5 x 50 mm T20 AR-COATING DEELDRAAD 200 ST. DYNAPLUS steigerhoutschroeven 5 x 50 mm T20 AR-COATING DEELDRAAD 200 ST. € 16,00
Meer info
Toevoegen
DYNAPLUS steigerhoutschroeven 5 x 60 mm T20 AR-COATING DEELDRAAD 200 ST. DYNAPLUS steigerhoutschroeven 5 x 60 mm T20 AR-COATING DEELDRAAD 200 ST. € 18,70
Meer info
Toevoegen
Steigerhout verzinkboor/ souverinboor 4 mm 1 st. Steigerhout verzinkboor/ souverinboor 4 mm 1 st. € 8,19
Meer info
Toevoegen

Meer over steigerhout schroeven

Steigerhout schroeven binnen 24 uur in huis!

Bij ons bestelt u de juiste steigerhout schroeven voor 11:30 uur en u ontvangt ze vandaag. Wilt u het liever afgeleverd hebben op een postagentschap van PostNL bij u op de hoek  van de straat is dat ook geen enkel probleem.

Ons assortiment steigerhout schroeven

Wij leveren de meest gangbare maatvoeringen van steigerhoutschroeven:
De voordelige steigerhout schroeven specialist

Wij bieden u een grote voorraad en de garantie dat u het binnen 24 uur thuisbezorgd krijgt zodat u meteen aan de slag kan. Voor een ruim assortiment houtdraadbouten tegen een aantrekkelijke prijs bent u bij ons aan het juiste adres.

Als u vragen heeft over steigerhout schroeven, staan wij telefonisch voor u klaar voor al uw vragen.

Neem contact met ons