Naar boven
  • Gratis bezorging Vanaf €150
  • Vandaag verstuurd Bestel voor 17:30
  • Achteraf betalen via AfterPay
  • Dé schroeven specialist

Black Friday Deals 2019


Black Friday Deals 2018BLACK FRIDAY KORTING 2019

Op 29 november is het alweer zover en vliegen de kortingen je weer om de oren. Het is dan namelijk Black Friday. Ook dit jaar doen wij bij Schroeven Online mee en hebben we speciaal voor jou de leukste BLACK FRIDAY KORTING 2019 bedacht.

Wij vieren Black Friday 2019 met 10% KORTING op jouw complete bestelling én je ontvangt gratis één SKANDIA ZAKMESJe profiteert niet 1, niet 2, maar liefst 3 dagen lang van deze actie. Hoe?

Vul de kortingscode BLACKFRIDAY19 in bij je winkelwagen en je ontvangt meteen 10% korting. Het gratis SKANDIA zakmes wordt automatisch toegevoegd aan jouw order. 
BESTELLEN >

*Deze actie is geldig t/m 1 december 2019 23:55u en niet i.c.m. andere acties zoals zakelijke korting. De 10% kortingscode is per klant 1x keer te verzilveren en het gratis zakmes is geldig zolang de voorraad strekt. 

Bestel direct en profiteer 

DEZE ACTIE GELDT NOG:

countdownmail.com

10% korting op schroeven 

Bestel jouw favoriete schroeven met korting tijdens Black Friday 2019:

DYNAPLUS schroeven >

SPAX schroeven >

HECO schroeven >

WOODIES schroeven >

Profiteer van de Black Friday korting 2019 

Wees er op tijd bij, want de actie is maar slechts 3 dagen geldig! 


Black Friday korting voor iedereen bij Schroeven Online!

DIRECT BESTELLEN >


Wat is Black Friday

Black Friday is de dag na Thanksgiving, waarop veel Amerikanen massaal aan het shoppen slaan. Veel werknemers zijn op deze vrijdag vrij, zo net na Thanksgiving, de feestdag die op de vierde donderdag van november valt. In Amerika is het een nationale sport om de beste deals te scoren. Nergens anders in het jaar zijn artikelen zo sterk afgeprijst als op Black Friday.

Over de naamgeving gaan verschillende verhalen de ronde. Zo zou de bewuste vrijdag de naam Black Friday hebben gekregen, omdat ondernemers hun verkoopcijfers "sky high" zien gaan. Mochten ze rood staan, dan zijn de cijfers na Black Friday weer zwart. In de Verenigde Staten is het het bij de boekhouding namelijk gewoonte om de verliezen in rode inkt op te schrijven. Een andere theorie is dat de naam Black Friday verwijst naar enorme verkeersdrukte op deze dag rond de stad. Het verkeer staat dan helemaal vast.

Black Friday in Nederland

In 2015 is Black Friday voor het eerst in Nederland geïntroduceerd. Dankzij campagnes van grote (online) retailers in Nederland, heeft Black Friday grote bekendheid gekregen in ons land en is het aantal deelenemende winkels sterk aan het groeien. Bij Black Friday is er in Nederland nog geen sprake van lange rijen voor de deur. Omdat vrijwel iedereen op deze dag gewoon moet werken, vinden de meeste aanbiedingen online plaats. Ook bij Schroeven Online profiteer je op deze dag van extra veel voordeel. 

Goedkoop inkopen doen

Nederland heeft nog een ander voordeel: Black Friday valt net voor Sinterklaas. Als je lekker goedkoop sinterklaas- en kerstinkopen wilt doen, wacht dan met kopen tot Black Friday. Op deze dag kun je een hoop leuke artikelen kopen met extra veel korting.